Follow by Email

zaterdag 28 april 2012

Hip en Handgemaakt markt

Afgelopen zondag was er in Arnhem de eerste Hip en Handgemaakt markt. De eerste voor Arnhem en de eerste van de 6 Hip en Handgemaakt markten van 2012.
Kijk voor meer informatie op www.hipenhandgemaaktmarkt.nl waar de rest van de markten plaats vinden.

Het was een gezellige markt op een mooie locatie, namelijk het sonsbeekpark. Naast mij stonden 2 gezellige zussen met hun unieke handgemaakte creaties www.atelier077.blogspot.com
Voodat ik naar een markt ga hou ik altijd neurotisch het weer in de gaten en kijk elke dag meerdere malen op weer.nl (alsof dat helpt). Met de twee fikse buien was ik niet ontvreden, de voorspelling eerder die week was de hele dag regen. Samen met manlief hebben we een gezellige dag gehad.

Afgelopen week waren wij beiden vrij en hebben een productief weekje achter de rug. Herbert heeft eindelijk het straatwerk rondom de garage af gemaakt. Eindelijk na 3 jaar een zandvrij huis (nu de kat nog afleren dat ze niet door het zand moet rollen, zucht).
We zijn 3 jaar geleden begonnen met verbouwen en dat heeft een mooi nieuw atelier voor mij, meer ruimte in huis en een garage voor Herbert om zijn Ami in te stallen en plek te hebben voor zijn andere hobby's opgeleverd.

Ik heb een opdracht af gewerkt, namelijk een naaldvilt hond voor mijn vriendin.


Hier is Arnor een ondeugende labrador, ik heb meteen naast Arnor ook nog Romeo gemaakt voor mijn eigen collectie. Het leek me eerst moeilijk een helemaal zwarte hond maar ik ben nu wel enthousiast en ik ga zeker vaker een zwarte hond maken.


Romeo smeekt om uitgelaten te worden.

Ik heb naast Moos het blauwe bolletjes schaap ook een vriendin voor hem gemaakt namelijk Moon, het paarse bolletjes schaap. Ik wilde graag dat beiden een bloem in hun bekje kregen en tot mijn verbazing zag ik in de Xenos leuke kleine grasmatjes met bloemen erin. Ik wist wel dat de Xenos dit verkocht maar niet dat ze kleintjes verkochten. Perfect voor mijn schaapjes. Ik heb meteen mijn slag geslagen en heb er meerdere gekocht. Ik ga vast nog wel eens een schaap maken of anders wel een ander dier waarvoor ik de matjes kan gebruiken. 
Heerlijk om allerlei frutsels te gebruiken voor mijn creaties. Ik (als hamster) barst natuurlijk van de frutsels en andere materialen en kom ook dingen tegen die ik jaren geleden heb gekocht met het idee, hier kan ik vast wel wat mee. 


Moos op zijn nieuwe matje.


Zijn vriendin Moon.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten