Follow by Email

vrijdag 5 oktober 2012

Swappen

Ik heb deze week voor het eerst geswapt. Ik had geen idee wat swappen betekende maar mijn lieve vriendin Piety heeft mij de geheimen van het swappen geleerd. Swappen is dus ruilen, tssss dat zou ik toch moeten weten het woord to swap betekend ruilen, what was i thinking i speak English very well. Ik dacht eerst dat het een nieuwe vorm van whatsappen was. Heb ik ook niet op mijn telefoon maar mijn puberzoon natuurlijk wel, dus ik ben op de hoogte van de inhoud van whatsappen.

De bedoeling van swappen is dat je met je swapmaatje (nieuw begrip) afspreekt hoeveel items je in het verassings swap pakket stopt. Het mag iets zelfgemaakt zijn maar ook een ander leuk hebbeding wat je nog hebt liggen en waarvan je denkt dat de ander heeeeeel gelukkig van wordt en waar jij in middels makkelijk zonder kunt.

Mijn eerste swap event is inmiddels een feit, vandaag ontving ik een heerlijk pakket via mijn goede vriend de postbode (komt bijna dagelijks met al dat leuks wat ik her en der over de hele aardbol bestel, om weer mijn creatieve uitspattingen te voeden)
Kijk nou de inhoud van mijn verassings swap pakket. Hier word je toch heel gelukkig van. Ik had met Piety 5 items afgesproken maar dat was waarschijnlijk heul moeilijk voor Piety. Ik voel me nu wel schuldig omdat ik me zo braaf aan het aantal heb gehouden. Ik ben benieuwd wat Piety van haar pakket vind.

Ik moet zeggen ik heb nu de smaak van het swappen te pakken. Wie o wie wil met mij swappen???? Niet allemaal tegelijk!!! Graag opstellen in rijen van 4 ;-) 

8 opmerkingen:

 1. kijk ook eens bij de Dutch Swappers op http://www.swap-bot.com. Sinds een paar jaar spreken we daar swaps af met een clubje nederlanders en hebben zelfs ontmoetingsdagen!! en natuurlijk wil ook ik wel eens met je swappen (misschien daar als prive-swap of....)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tip, ik zal me eens over die site buigen. Leuk dat je privé met me wilt swappen. Je hoort nog van me.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Jackelien! Jou Swap was GEWELDIG! Ook ik ga mijn blog er over schrijven hoor :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil ook wel swappen hoor. Ik ben ook op Swapbot te vinden, maar ik wil ook gewoon zo swappen hoor:)

  Veel liefs Denise

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Denise,

   Zullen wij privé swappen? Lijkt me wel gezellig. Mijn email adres is info@jackelien.nl
   Mail me daar maar op dan kunnen we afspreken hoeveel etc.

   Groetjes Jackelien

   Verwijderen
 5. Hoi jackelien
  Ik swap me inmiddels al tijden een lag in de rondte ( kijk maar op mijn blog) en na aanschaf van prachtige spulletjes van jou....Eh slag in de rondte bedoel ik en na aanschaf van prachtige broches op de holy stitch bij jou in de cel....wil ik graag met je swappen!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat doe je dan met al die spullen?
  op den duur verplaatsen naar zolder?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat doe je dan met al die spullen?
  op den duur verplaatsen naar zolder?

  BeantwoordenVerwijderen