Follow by Email

maandag 27 augustus 2012

Metamorfose

Op marktplaats een heerlijk fout vitrinekastje voor aan de wand gekocht (voor weinig dat is de sport). Even rondneuzen in mijn "hobbywinkel" en ja hoor nog leuke kleuren verf in de aanbieding en pimpen maar die hap.Het ornament op het bovenste middelste ruitje lag er bij aankomst af, ene helft zoek andere helft gebroken. Maar dat mag de pret niet drukken en uiteindelijk vind ik het zonder nog mooier ook (moet ik natuurlijk wel zeggen, aangezien ik niet in staat ben om er zelf één te houtsnijden).

En dan nu taadaa... het resultaat. Zelfs mijn beide mannen waren onder de indruk. Aangezien ze regelmatig moeilijk kijken als ik weer iets op MP gekocht heb. Ik heb een keer via MP een lamp gekocht voor ons was ophang kamertje (ja ja), en toen ik de lamp uitpakte werd Herbert bleek om zijn neus. Hij was bang dat die op onze slaapkamer kwam te hangen. Ik heb hem gerust gesteld en verzekerd dat als ik een lamp voor onze slaapkamer zou kopen..... die nog veel erger zou zijn. Maar goed ik dwaal af, hier is dan het vitrine kastje....Ooit ergens een knopje gekocht en wie wat bewaard die heeft wat, het knopje kwam goed van pas.


Een mooi kastje voor mijn naald vilt kunstwerken.
Hier word ik heel blij van.
3 opmerkingen:

 1. Hoi Jackelien, ik zag je gisteren bij "Hip en Handgemaakt" in Hengelo. Wilde je even laten weten dat ik het zo leuk vond om bij thuiskomst het kaartje met paddenstoel aan te treffen (en het zakje was ook al zo leuk)! Dank je wel! Hoop dat je een goede dag had.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog! Dat ik deze ook nog niet egevonden had! Ik ga hier zeker volgen en nog een beetje verder lezen!
  Zeker dat vilten intresseert mij enorm, al kan k het zelf niet.. Zou het eens moeten leren!

  Kijk zeker eens op mijn blog, ik heb een leuke give away! :)

  www.sistermokkel.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sister Sew, Wat een leuke give away heb je op je blog die ga ik zeker printen. En ik ga jou ook zeker volgen wat een leuk blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen